Svinefilet i airfryer

Saftig, raskt og smakfullt. Svinefilet stekt i airfryer med marinade av soyasaus, hvitløk og urter.

Indrefilet av svin. Saftig, raskt og enkelt.

Skriv ut

Indrefilt av svin

Prepping 30 minutter
Tilberedning 14 minutter
Hviletid 10 minutter
Total tid 54 minutter
Porsjoner 2

Ingredienser

  • 1 indrefilet av svin
  • 1 ts hvitløkspulver (evt. hvitløkssalt)
  • 1 ss rosmarin
  • 1 ss timian
  • 2 ss soyasaus
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ts salt (evt. 1, om du brukte hvitløkssalt)
  • 2 ts sort pepper

Fremgangsmåte

  • Bland sammen soya, olje, urter og krydder til marinade.
    1 ts hvitløkspulver, 1 ss rosmarin, 1 ss timian, 2 ss soyasaus, 3 ss olivenolje, 2 ts salt, 2 ts sort pepper
  • Gni inn svinefileten med marinade. Og la stå i 30 minutter.
    1 indrefilet av svin
  • Stek svinefileten rett i kurven i airfryer på 200°C i 14 minutter. (Se tabell for alternativer)
  • La svinefileten hvile (helst på rist) i ti minutter. (Obs, kjøtt skal ikke tildekkes ved hvile!)
  • Skjær opp og servér.
StekegradSteketidHviletid
Medium (anbefalt)14 minutter10 minutter
Medium well18 minutter15 minutter
Well done30 minutter15 minutter
Alternative stekegrader for svinefilet.