Om RudfossMat™

Om RudfossMat™

Mat er jo best når opplevelsen deles med andre. Når flere kan kjenne hvor mange gode smaker som ligger i tilsynelatende enkle retter og nyte det sammen. Når man opplever mat man ikke trodde var mulig fordi så gode smaker finnes ikke.

Det blir ikke mer moro enn man lager selv!

Jeg har ikke spist noe særlig gourmetmat. Men likevel liker jeg at det er noe spesielt med maten. Å skille mellom hverdagsmat og festmat. At man kan invitere venner og familie på noe litt utenom det vanlige av og til. Jeg ser på husmannskost og forherligelse av det på samme måte som et teater uten kulisser. Det kan være gode skuespillere. Men det er mer som tilhører opplevelsen enn bare at det er bra. Man må ha det lille ekstra som gjør det til noe annet enn det vanlige og enkle.

If it’s worth doing, it’s worth overdoing.

Andreas Rudfoss

Mitt mål i livet – om noe – er å forsøke å formidle gleden ved virkelig god mat. Og prøve å vise hvor fantastisk matopplevelser kan være. Om ikke det jeg lager, så besøk en skikkelig restaurant og bare nyt inntrykkene.
Så til deg som allerede har fått opp øynene for god mat, se deg rundt og finn inspirasjon til nye retter. Og om du ikke er så opptatt av å bruke tid på mat, så gi det et forsøk. Lag noe enkelt og godt fra bunnen av. Og kanskje kan noen av oppskriftene her gi inspirasjon til å prøve å lage litt festmat for gode venner.