Saftig, raskt og smakfullt. Svinefilet stekt i airfryer med marinade av soyasaus, hvitløk og urter.
Indrefilet av svin. Saftig, raskt og enkelt.
Indrefilt av svin
Porsjoner 2
Ingredienser
- 1 indrefilet av svin
- 1 ts hvitløkspulver (evt. hvitløkssalt)
- 1 ss rosmarin
- 1 ss timian
- 2 ss soyasaus
- 3 ss olivenolje
- 2 ts salt (evt. 1, om du brukte hvitløkssalt)
- 2 ts sort pepper
Fremgangsmåte
- Bland sammen soya, olje, urter og krydder til marinade.1 ts hvitløkspulver, 1 ss rosmarin, 1 ss timian, 2 ss soyasaus, 3 ss olivenolje, 2 ts salt, 2 ts sort pepper
- Gni inn svinefileten med marinade. Og la stå i 30 minutter.1 indrefilet av svin
- Stek svinefileten rett i kurven i airfryer på 200°C i 14 minutter. (Se tabell for alternativer)
- La svinefileten hvile (helst på rist) i ti minutter. (Obs, kjøtt skal ikke tildekkes ved hvile!)
- Skjær opp og servér.
Stekegrad | Steketid | Hviletid |
---|---|---|
Medium (anbefalt) | 14 minutter | 10 minutter |
Medium well | 18 minutter | 15 minutter |
Well done | 30 minutter | 15 minutter |