Dry Rub til laks

Krydderblanding som er spesielt god på laks. Gni laksen inn og la smaken trekke inn før servering.

Enten du serverer laksen rå eller griller den før servering, gir denne krydderblandingen deg god smak på laksekjøttet. La fisken ligge kjølig med rubben i minst tre timer for best resultat. Servér gjerne laksen som sashimi med appelsinmajones og kålsalat.

Skriv ut

Dry Rub til laks

Prepping 10 minutter
Tilberedning 3 timer
Total tid 3 timer 10 minutter

Ingredienser

  • 1 ss Brunt Sukker
  • 1 ts salt
  • 1 ts spisskummin
  • 1 ts malt svartpepper
  • ½ ts malt kanel
  • ½ ts malt muskatnøtt

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene gjerne med stavmikser/blender.
  • Gni laksen raust inn med krydderblandingen på den ene siden.
  • Sett laksen på en tallerken i kjøleskapet i noen timer.