Punchruller

Svenskenes dammsugare er i en klasse for seg selv, når det kommer til snadder og godteri. Her er den beste oppskriften på punchruller.

 

Skriv ut

Punchruller

Ingredienser

  • 100 g mykt smør
  • 1 dl melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ss kakao
  • 3 dl smuler av sukkerbrød/kake
  • 1/2 - 1 ts arrakaroma eller romessens

Garnering:

  • 250 g grønn marsipan
  • 200 g mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  • Pisk smør luftig.
  • Rør inn melis, vaniljesukker og kakao til det blir luftig.
  • Tilsett kakesmulene og rør til alt er godt blandet sammen.
  • Smak til med arrak.
  • Sett deigen kaldt en stund.
  • Rull ut massen til tynne pølser på størrelse med en tommel.
  • Kjevle ut marsipanen på en benk du har drysset lett med melis.
  • Skjær marsipanen i ca 4 cm lange biter.
  • Smelt sjokolade over vannbad.
  • Rull marsipan rundt pølsene og dypp endene i sjokolade.
  • Kjøl punchrullene i kjøleskap.

Tips!

Hemmeligheten bak punchrullene er aromaen. Skaff Arraksaroma og ikke bare den vanlige romessensen, så er du sikret et godt resultat. Enkelt å lage og enda enklere å spise opp.