Luftig maiskrem med trøffel

Maiskrem med trøffel til biff, kjøtt, taco eller barbecue

 

Skriv ut

Luftig maiskrem

Prepping 5 minutter
Tilberedning 15 minutter
5 minutter
Total tid 25 minutter
Porsjoner 15

Ingredienser

  • 855 g maiskorn
  • 8 dl fløte
  • salt og pepper
  • 150 g smør
  • Trøffelolje

Fremgangsmåte

  • Kutt frøene av en ferdigkokt maiskolbe (evt. bruk hermetisk mais).
  • Spre maisen på et stekebrett og rist dem i stekeovn på varmluft og eller grill på høy varme i 4-5 minutter.
  • Kok maisen mør i fløte i 15 minutter
  • Tilsett salt og pepper
  • Rør inn smøret
  • Kjør til en jevn glatt masse i blender.
  • Smak til med evt. mer salt og pepper
  • Bland i noen dråper trøffel olje.

Tips!

Maiskrem passer til alt fra barbeque til grillet biff. Med litt trøffelolje får du en ny god smak på tilbehøret.