Krabberøre

Knallgod krabberøre perfekt til kanapeer.

 

Skriv ut

Krabberøre

Prepping 15 minutter
Total tid 15 minutter
Porsjoner 60 kanapeer

Ingredienser

  • 235 g hvitt krabbekjøtt to skall
  • Saft av 1/2 sitron
  • 2 ss Majones
  • 2 ss Creme Fraiche
  • 2 slicer sitronskall
  • 1/2 medium sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ts estragon
  • 1 ts cayennepepper

Topping

  • Creme fraiche til topping
  • Salt og hvit pepper

Fremgangsmåte

  • Rasp av to remser med sitronskall på en fin microplane.
  • Finhakk hvitløk og sjalottløk.
  • Bland to store spiseskjeer creme fraiche og det samme med majones godt sammen.
  • Tilsett saften av en halv sitron og krabbekjøttet og bland godt.
  • Bland deretter inn sjalottløken, hvitløken, estragon og cayenepepper.

Montering

  • Pisk deretter creme fraiche med salt og pepper til topping.
  • Fyll krabberøren kant-i-kant i små vaffelkjeks, eller annen tynn kjeks til kanapeer.
  • Topp med den piskede creme fraichen.