Knallgod krabberøre perfekt til kanapeer.
Krabberøre
Porsjoner 60 kanapeer
Ingredienser
- 235 g hvitt krabbekjøtt to skall
- Saft av 1/2 sitron
- 2 ss Majones
- 2 ss Creme Fraiche
- 2 slicer sitronskall
- 1/2 medium sjalottløk
- 1 fedd hvitløk
- 3 ts estragon
- 1 ts cayennepepper
Topping
- Creme fraiche til topping
- Salt og hvit pepper
Fremgangsmåte
- Rasp av to remser med sitronskall på en fin microplane.
- Finhakk hvitløk og sjalottløk.
- Bland to store spiseskjeer creme fraiche og det samme med majones godt sammen.
- Tilsett saften av en halv sitron og krabbekjøttet og bland godt.
- Bland deretter inn sjalottløken, hvitløken, estragon og cayenepepper.
Montering
- Pisk deretter creme fraiche med salt og pepper til topping.
- Fyll krabberøren kant-i-kant i små vaffelkjeks, eller annen tynn kjeks til kanapeer.
- Topp med den piskede creme fraichen.