Angelotti med blåmuggost

Hjemmelaget pasta med blåmuggost som passer perfekt til sopp.

Lag pasta som beskrevet her.

 

Skriv ut

Angelotti med blåmuggost

Porsjoner 20 stk

Ingredienser

  • 90 g hvetemel
  • 1 egg
  • Blåmuggost
  • 1 egg til å lime pastaen

Fremgangsmåte

  • Bland 1 egg og melet. (Behold gjerne litt av melet til senere)
  • Kna deigen til den blir fast. Er den for løs, ha på mer mel. Men ikke for mye.
  • Fortsett å kna til deigen blir myk, smidig og blank.
  • Sett den i kjøleskap i minst 20 minutter.
  • Kjør deigen gjennom pastamaskin.
  • Legg gjerne deigen dobbelt underveis for å få bedre struktur på deigplatene.
  • Legg en halv teskje blåmuggost med ca 5-6 cm mellom rom på pastaplatene.
  • Pensle egg langs kantene og mellom osten.
  • Brett den øverste delen over osten og klem lett for å fjerne luft.
  • Brett deretter den nederste delen over denne igjen, og klem igjen mellom ostene.
  • Skjær i biter mellom ostene, og klem godt igjen endene på angelottiene.
  • Kok dem i fosskokende vann i 4-5 minutter.