Kålsalat

Kålsalat er et godt garnityr som gir tekstur til retten. Crispy, frisk og syrlig balanserer den retten den tilføres.

Denne kålsalaten passer som hånd i hanske til Laksesahimi med dry rub og appelsinmajones.

Skriv ut

Kålsalat

Ingredienser

  • 1/2 hode hvitkål
  • nykvernet pepper
  • salt
  • 2-3 ss hvitvinseddik
  • 2-3 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  • Skjær kålen i strimler med en mandolin eller ostehøvel og ha i en bolle.
  • Tilsett godt med nykvernet pepper og salt. Smak til med hvitvinseddik og olje.
  • La stå å trekke i 20 minutter.

Tips!

Fikk du lyst på coleslaw til pizza, pølser eller liknende?
Tilsett 1,5 dl majones i kålsalaten etter at den har hvilt, og du har en enkel coleslaw til snacks og pizza, taco eller liknende.