Fondantpoteter

Fondantpotet er undervurdert, enkelt å lage og imponerer. Laget av bakepoteter og tilberedt lenge i ovn med kraft, er den full av smak.

Laget av bakepoteter, men med langt mer smak og dybde. Fondantpotet hever gourmetmiddagen din enda et lite hakk.

Skriv ut

Fondantpoteter

Ingredienser

  • Bakepoteter
  • Timian
  • Rosmarin
  • Hvitløk
  • Kyllingkraft
  • Smør
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Kutt eller ring ut potetene etter ønsket form, sørg for at alle er like store.
  • Stek de gylne i en panne sammen med timian, rosmarin, hvitløk, salt og pepper.
  • Legg i ett lag i en ildfast form og hell over varm kyllingkraft til det dekker halveis opp på potetskivene.
  • Braisér dem ferdig i ovnen på 160°C i ca. 40 minutter.
  • Sett ned ovnen til ca 70° og hold dem varme frem til servering.