Fondantpotet er undervurdert, enkelt å lage og imponerer. Laget av bakepoteter og tilberedt lenge i ovn med kraft, er den full av smak.
Laget av bakepoteter, men med langt mer smak og dybde. Fondantpotet hever gourmetmiddagen din enda et lite hakk.
Fondantpoteter
Ingredienser
- Bakepoteter
- Timian
- Rosmarin
- Hvitløk
- Kyllingkraft
- Smør
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Kutt eller ring ut potetene etter ønsket form, sørg for at alle er like store.
- Stek de gylne i en panne sammen med timian, rosmarin, hvitløk, salt og pepper.
- Legg i ett lag i en ildfast form og hell over varm kyllingkraft til det dekker halveis opp på potetskivene.
- Braisér dem ferdig i ovnen på 160°C i ca. 40 minutter.
- Sett ned ovnen til ca 70° og hold dem varme frem til servering.