Fylt bakt potet

Selv om denne oppskriften på fylte bakte poteter ved første øyekast kan se ut som en glorifisert potetstappe, garanterer jeg at dette er blant de beste potetene du har smakt.

Bakt potet er en stor favoritt og slager. Men ikke overraskende har noen valgt å ta den ett hakk lenger. Her finner du en oppskrift på fylt bakt potet, som gir enda en dimensjon til retten din. Enkelt, raskt og mye bedre. Bruk gjerne oppskriften når du lager potetstappe også, for å heve den ytterligere tre hakk.

Skriv ut

Fylt bakt potet

Ingredienser

  • 4 bakte poteter se egen oppskrift
  • 4 ss rømme
  • 4 ss smør
  • 2 ts salt
  • Nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Kutt toppen av de bakte potetene.
  • Hul ut potetene fra skallene og toppene og ha innholdet i en bolle.
  • Tilsett smør, rømme, salt og pepper.
  • Pisk alt godt sammen.
  • Fyll de uthulede potetskallene med massen og server.
  • Garnér gjerne med sprøstekte baconbiter.