Gå tilbake
Skrive ut
Merknader
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Kylling i karrisaus
Prepping
7
minutter
minutter
Tilberedning
3
minutter
minutter
Godgjøre seg
15
minutter
minutter
Total tid
25
minutter
minutter
Porsjoner
6
porsjoner
Ingredienser
2
kyllinger
6
ss
smør
100 g
4
buljong
40 g
5
ts
karri
10 g minst
6
ss
mel
66 g
2
l
vann
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Smelt smør og ha i karri så den blir mørk gul og tilsett buljong/fond. (Buljongen kan også blandes ut i kokende vann som tilsettes etter melet.)
6 ss smør,
5 ts karri,
4 buljong
Ha i litt og litt mel. Rør godt inn så det blir tørt. Men ikke klumpete.
6 ss mel
Få opp varmen. Ha i litt og litt vann. Rør inn så det ikke klumper.
2 l vann
La sausen koke i 3 minutter.
Ha i kylling i biter og la den varme og godgjøre seg.
2 kyllinger
Smak til først etter at dette er ferdig.
Salt og pepper
Tips!
Server gjerne med kylling og ris. Passer goså nydelig til kalkun, scampi eller fersk fisk.