Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Jordbærcoulis
Prepping
15
minutter
minutter
Tilberedning
30
minutter
minutter
Total tid
45
minutter
minutter
Ingredienser
560
g
jordbær
1,2
dl
vann
mindre om de er frosne
175
g
melis
1 1/2
ss
balsamico
1-2
ss
contreau
Saften av 1/4 sitron
2
ts
vann og 1 ts maisstivelse
Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene bortsett fra maisstivelsen i en gryte og kok opp under omrøring så alt blander seg.
La småkoke i minst 15 minutter. (Litt ekstra gir bare mer smak)
Bland ut maisstivelsen med vann og ha i gryten.
Kjør til puré med stavmikser eller i blender til alt er oppløst.
Sil blandingen og sett til avkjøling. Den kommer til å tykne litt når den kjøles ned.
Tips!
Vil du ha andre smaker?
bytt ut jordbærene med skogsbærsblanding eller andre bær.