Tilsett Sake, soyasaus og sukker og gni kyllingen godt inn med alle ingrediensene.
3 ss sake, 4 ss soyasaus, 2 ss sukker
Bland i eggene, hvetemel og potetstivelse. Bland godt til det blir en røre og dekk alle kyllingbitene godt. Dekk bollen med plastfolie og la det hele marinere i kjøleskap i minst 5 timer.
2 Egg, 4 ss hvetemel, 10 ss potetstivelse Katakuriko
For å få sprø skorpe bør kyllingen friteres i to omganger. Varm opp oljen til 160°C.
Vend kyllingbitene så de løsner fra hverandre og legg dem i frityroljen en og en. Friter dem i 3 minutter. Pass på å ikke ha i for mye kylling av gangen. Maks halvparten så mye kylling som olje for hver omgang. Etter 3 minutter tas kyllingen ut og legges på en rist.
La kyllingen hvile minst tre minutter på rist. Ettervarmen vil gjennomsteke kyllingen, og holde den saftig.
Øk temperaturen til 180°C. Stek kyllingen en omgang til rundt 30 sekunder, til frityrrøren er crunchy. Et triks er å røre rundt og løfte kyllingbitene ut av oljen, og legge dem ned igjen. Dette vil gjøre dem ekstra crunchy.