Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Lammecarré
Porsjoner
4
Ingredienser
2
lammesider
carré
Salt og pepper
Finhakket rosmarin eller provencekrydder
Urtesmør
2
ss smør
1
presset hvitløksfedd
1/2
ts
løkpulver
1
ts
finhakket rosmarin
1
ts
finhakketgressløk
1
ts
finhakket mynte
1
ts
revet parmesan
Fremgangsmåte
Varm opp sous-videbadet til 56,5°C
Krydre begge sider av lammecarréen godt med salt, pepper og rosmarin.
Vakuumér hver carré i egen pose
Tilbered lammet i mellom 2 og 4 timer.
Til slutt
Når lammet nærmer seg ferdig, smelter du smøret og blander inn ingrediensene til urtesmør.
Når du er klar til å servere, ta ut lammet av posene. Tørk det av med et tørkepapir og pensle med urtesmør.
Brun lammet raskt i en varm stekepanne med kjøttsiden ned. Kan også gjøres i ovn i tre minutter med kjøttsiden opp.
Skjær sadelen i skiver og servér.