Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Angelotti med blåmuggost
Porsjoner
20
stk
Ingredienser
90
g
hvetemel
1
egg
Blåmuggost
1
egg
til å lime pastaen
Fremgangsmåte
Bland 1 egg og melet. (Behold gjerne litt av melet til senere)
Kna deigen til den blir fast. Er den for løs, ha på mer mel. Men ikke for mye.
Fortsett å kna til deigen blir myk, smidig og blank.
Sett den i kjøleskap i minst 20 minutter.
Kjør deigen gjennom pastamaskin.
Legg gjerne deigen dobbelt underveis for å få bedre struktur på deigplatene.
Legg en halv teskje blåmuggost med ca 5-6 cm mellom rom på pastaplatene.
Pensle egg langs kantene og mellom osten.
Brett den øverste delen over osten og klem lett for å fjerne luft.
Brett deretter den nederste delen over denne igjen, og klem igjen mellom ostene.
Skjær i biter mellom ostene, og klem godt igjen endene på angelottiene.
Kok dem i fosskokende vann i 4-5 minutter.