Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Gulrot- & Ingefærsuppe
Ingredienser
600
g
gulrøtter
200
g
pastinakk
2
fedd hvitløk
3
cm
fersk ingefær
2
ss rapsolje
8
dl
kyllingkraft
3
dl
helmelk
1
lime
1
ss smør
Worchestersauce
Salt
pepper og frisk koriander
Fremgangsmåte
Skrell og del gulrøtter og pastinakk i like store biter. Finhakk ingefær og hvitløk.
Fres dette i litt olje før du tilsetter kyllingkraften. Kok gulrøttene møre, men ikke helt mos.
Kjør dette i en blender til en glatt masse
Rør inn kaldt smør
Rør inn kyllingfond pod
Ha suppen tilbake i kjelen og smak til med melk, lime, salt og pepper og evt worchestersauce.
Finhakk koriander og server med brød til.