Gå tilbake
Skrive ut
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Hvitløksbrød
Prepping
5
minutter
minutter
Tilberedning
2
minutter
minutter
Porsjoner
1
Ingredienser
Hvitløksolje
50
g
hvitløk
50
g
rapsolje
1
ts
Setersmør
Hvitløksbrød
1
pizzaemne
40
g
ost
revet
Fersk Basilikum
Salt og pepper
Oregano
Mozzarella
Fremgangsmåte
Hvitløksolje
Bland 50 gr hvitløk og 50 gr rapsolje med en stavmikser.
La dette stå i kjøleskap over natten for å runde av hvitløkssmaken.
For mer smak; tilsett en spiseskje setersmør.
Hvitløksbrød pizza
Bak ut en pizzadeig.
Bruk en gaffel og lag hull i hele deigen.
Strø over en liten neve (40-50 gr) revet ost og to hakkede hvitløksfedd.
Stek pizzaen.
Ovnen skal være på det varmeste før du setter pizzaen inn, 250 grader eller mer.
Pizzaen er ferdig i løpet av få minutter når osten har smeltet og når kantene er lettstekte.
Etter steking
Pensle brødet med hvitløksolje.
Dryss salt, pepper og oregano og fordel fersk mozzarella i små klumper over brødet.
Kutt som en vanlig pizza og servér.