Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Carpaccio
Porsjoner
20
Ingredienser
600
g
ytrefilet
lårtunge eller flatbiff
Smør og olje
Nykvernet salt og pepper
160
g
gresskarkjerner
En god olivenolje
Trøffelolje
Parmesan i skiver
Persille
Fremgangsmåte
Forberedelser
Brun kjøttet med salt og pepper i en panne med 50/50 smør og olje.
Pakk kjøttet godt inn i plastfolie og frys ned.
Servering
Ved servering ristes gresskarkjernene lett i en panne med olje.
Skjær kjøttet i veldig tynne skiver fra halvfrossen tilstand med en skarp kniv.
Anrett 2-3 skiver kjøtt og krydre med nykvernet salt og pepper.
Legg på to skiver parmesan.
Dryss over gresskarkjerner og pynt med persille.
Drypp over en god olivenolje og trøffelolje. Eventuelt noen få dråper sitronsaft.