Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Planet Hollywood LA Lasagna
Ingredienser
10
lasagneplater 18 cm x 22 cm
se egen oppskrift
6-8
dl
tempurarøre
320
g
Panko brødsmuler
Eggeblanding
1 egg og 0,6 dl vann
LA ostefyll
se egen oppskrift
Bolognese
Se egen oppskrift
3
dl
Marinara tomatsaus
med basilikum oppvarmet
Kremet saus med bakt hvitløk
se egen oppskrift
Fersk basilikum
Fremgangsmåte
Legg de ferske pastaplatene utover benken og ha på 1/10 av bolognesen.
La det være igjen 5-6 cm på toppen. Spre deretter 1/10 av ostefyllet over på samme måte.
Pensle eggeblandingen på toppen og rull pastaplatene godt sammen.
Gjenta dette med de andre platene, og avkjøl i kjøleskap.
Dypp rullene i tempura og så i Panko brødsmuler til dee er helt dekket. Gjenta på andre siden til alle rullene er dekket med tempura og Panko.
Dypp hver ende i tempura og brødsmuler på nytt for å forsegle dem.
Fritér i varm olje på 160°C i ca 8 minutter.
Ta rullene forsiktig ut av oljen og la renne av seg.
Skjær av endene og del rullen i to. Del deretter i to med 45° vinkel.
Ha 0,6 dl vam marinara saus i en skål og sett fire lasagneruller oppi dette.
Ha til slutt på varm kremet saus med bakt hvitløk og pynt med litt finhakket fersk basilikum.
Servér.