Krydre de ferske (eller tinte) grillbeinene med grillkrydder eller salt og pepper
Riv av en bit aluminiumsfolie som dekker hele langpannen/formen dobbelt! Du skal ha folie over og under kjøttet.
Legg kjøttet i langpanne/ildfast form og hell over Cola. Ha evt litt vann i hvis du ønsker dette.
Brett aluminiumsfolien rundt og tett dette godt slik at ikke dampen forsvinner. La det gjerne være litt luft over grillbeina så ikke folien ligger helt nedtil.
Sett dette inn i forvarmet ovn og damp spareribsen i 3 timer.
Grilling
Ta maten ut av formen og kast all væsken. La spareribsen renne av seg, og pensle med Asian Five Spice, BarbieKu eller din favorittgrillsaus. Grill på sterk varme i noen minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe og grillsausen har festet seg og trukket inn i kjøttet.
Tips!
Beregn 500 g rå revben til hver person. Du kan også vakuumere og sousvidere revben på 73° C i 14 timer.