Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Hvitløkspuré (fra Bagatelle)
Prepping
20
minutter
minutter
Tilberedning
40
minutter
minutter
Total tid
1
time
time
Porsjoner
2
Ingredienser
10
hvitløksfedd
8
mandelpoteter
3
dl
melk
+ Melk til koking
Fremgangsmåte
Skrell hvitløksfedd og fjern spirene.
Gi hvitløken et oppkok i vann. Hell av vannet, og kok opp igjen i nytt
vann. Gjenta 3-4 ganger.
Etter det fjerde oppkoket i vann, kok i melk til de er møre.
Skrell poteter og del i mindre biter.
Kokes i vann til de er møre.
Kjør potetene i blender sammen med melk til en smidig konsistens.
Kjør hvitløk til puré i en liten blender.
Bland potetpuré og hvitløkpuré sammen og smak til med salt og
pepper.
Spe eventuelt ut med litt melk. Pass på at pureen ikke blir for rennende.