Varm opp frityroljen til 180°C. (Har du ikke termometer, er oljen klar når det bobler rundt en tresleiv i oljen.)
Del kyllingen i 2, lårklubber, 2, lår 2 vinger, 2 sidebryst og 2 midtbryst. (Alternativt benytt 8 lårstykker som deles i klubber og lårfileter med bein)
Tørk av kyllingen og vend hver bit i røren. Drypp av overflødig røre. Vend så i krydder-mel-blandingen. Klem krydderet godt fast til kyllingen, og rist av overflødig kryddermix.
Friter bitene i oljen på 150°C-180°C.
Ikke stek for mange biter av gangen, da vil oljen miste temperatur og stekingen blir feil.
Avkjøl kyllingen noen minutter på rist. Kan også holdes varm i ovn på 65°C varluft mens resten friteres. Få ut rester av røren etc. i oljen, før neste steking så ikke svidde biter fester seg til neste kylling.