Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Luftig Sjokolademousse
Porsjoner
6
Ingredienser
130
g
sjokolade
60% kakaomasse
1,2
dl
kremfløte
4
stk eggehviter
1
stk N2O gasspatron
til krem
Fremgangsmåte
Hakk opp sjokolade og ha i en bolle
Gi kremfløten et raskt oppkok og helle den over sjokoladebitene.
Visp sjokoladen til den har smeltet og blandingen er jevn og glatt.
Sett den til avkjøling på kjøkkenbenken i et kvarter.
Visp inn eggehvitene.
Tilsett eggehvitene og rør sammen med en visp til du ha en jevn masse.
Ha blandingen i spumaflasken og tilsett en gasspatron.
Rist godt og sprøyt ut sjokolademousse i skål foran gjestene.
Serveringstips:
Dryss over Daimkuler og gull etter smak.
Tips!
Server gjerne med flådde klementiner og dryss gull over for å imponere litt ekstra!