Skjær maisen av kolben og rist maiskornene i ovn til de blir gyldenbrune.
Ha maiskorn, kolber, kraft, melk og fløte i en gryte. La det koke i 15-20 minutter.
Smak på suppen om den har fått nok maissmak. Når du er fornøyd, ta ut kolbene.
Kjør til puré i en blender (ca. 5-6 minutter). Viktig at du her får den helt glatt, da slipper du å sile den, og får en langt bedre smak. Dersom den ikke er helt glatt men det fremdeles er 'biter' av maiskorn i suppen, siles den.
Ha deretter suppen tilbake i gryta og varm opp.
Til en liter suppe pisk inn ca. 100g kaldt smør i terninger, deretter eventult litt fløte dersom konsistensen er for tynn.
Ha i sitron og sukker.
Smak til med salt og hvit pepper.
Ha i trøffel helt til slutt.
Anretting
Kyllingconfiten dras av beinet og stekes crispy.
Anrett kyllingrullade og confit på en dyp tallerken.