Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Trøffelketchup
Prepping
10
minutter
minutter
Total tid
10
minutter
minutter
Porsjoner
1
kg
Ingredienser
400
g
tomatpure
400
g
glukose
400
g
destillert eddik
80
g
sukker
30
g
salt
0,8
g
nellik
pulver
2,4
g
Xanthangummi
2
g
MSG
Noen dråper trøffelolje
Fremgangsmåte
Ha tomatpuré, eddik, glukose, sukker, salt og nellik i en blender, og blend dette til du får en klar jevn masse.
Mens blenderen kjører, strø i xantangummien og MSG.
Drypp tilslutt i trøffelolje, til du får en god trøffelsmak på ketchupen.
Hell over på sauseflaske og sett kjølig. (Holder seg 2 uker i kjøleskap.)