Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Krabberøre
Prepping
15
minutter
minutter
Total tid
15
minutter
minutter
Porsjoner
60
kanapeer
Ingredienser
235
g
hvitt krabbekjøtt
to skall
Saft av 1/2 sitron
2
ss Majones
2
ss Creme Fraiche
2
slicer sitronskall
1/2
medium sjalottløk
1
fedd hvitløk
3
ts
estragon
1
ts
cayennepepper
Topping
Creme fraiche til topping
Salt og hvit pepper
Fremgangsmåte
Rasp av to remser med sitronskall på en fin microplane.
Finhakk hvitløk og sjalottløk.
Bland to store spiseskjeer creme fraiche og det samme med majones godt sammen.
Tilsett saften av en halv sitron og krabbekjøttet og bland godt.
Bland deretter inn sjalottløken, hvitløken, estragon og cayenepepper.
Montering
Pisk deretter creme fraiche med salt og pepper til topping.
Fyll krabberøren kant-i-kant i små vaffelkjeks, eller annen tynn kjeks til kanapeer.
Topp med den piskede creme fraichen.