Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Luftig maiskrem
Prepping
5
minutter
minutter
Tilberedning
15
minutter
minutter
5
minutter
minutter
Total tid
25
minutter
minutter
Porsjoner
15
Ingredienser
855
g
maiskorn
8
dl
fløte
salt og pepper
150
g
smør
Trøffelolje
Fremgangsmåte
Kutt frøene av en ferdigkokt maiskolbe (evt. bruk hermetisk mais).
Spre maisen på et stekebrett og rist dem i stekeovn på varmluft og eller grill på høy varme i 4-5 minutter.
Kok maisen mør i fløte i 15 minutter
Tilsett salt og pepper
Rør inn smøret
Kjør til en jevn glatt masse i blender.
Smak til med evt. mer salt og pepper
Bland i noen dråper trøffel olje.
Tips!
Maiskrem passer til alt fra barbeque til grillet biff. Med litt trøffelolje får du en ny god smak på tilbehøret.