Smelt smøret i en gryte og tilsett mel. Rør hele tiden og la koke i to-tre minutter for å bli kvitt melsmaken. Når massen får en lys sandaktig farge er den klar.
Tilsett forsiktig oppvarmet øl mens du hele tiden rører rundt. Når alt ølet er tilsatt ender du opp med en veldig tykk saus.
På tide å tilsette revet ost. Rør rundt hele tiden så den blander seg inn og smelter.
Ta gryten av platen og tilsett worchester sauce, sennep og en god slump sort pepper.
Bland godt sammen og la den hvile 5 minutter på benken.
Bland i en eggeplomme.
Dekk et stekebrett med bakepapir som er dobbelt så stort som brettet. Fordel blandingen utover stekebrettet.
Brett bakepapiret over blandingen og fordel den jevnt utover i brettet.
Press den ned med en gryte eller mindre form så den blir jevnt fordelt og 4-5mm tykk.
Sett i kjøleskap til den har kjølt seg helt ned.
Skjær opp i ni porsjoner, og frys eller spar til senere.
Ved servering:
Rist en brødskive, legg en skive av blandingen over og grill i ovnen til osten smelter og er gyldenbrun.