Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Skriv ut
Sjokoladebrød
Prepping
20
minutter
minutter
Tilberedning
9
minutter
minutter
Total tid
29
minutter
minutter
Ingredienser
200
g
smør
1
egg
2,5
dl
sukker
2
ss kakao
1
ts
vaniljesukker
1
ts
bakepulver
5
dl
hvetemel
Vispet eggehvite til pensling
Perlesukker
Fremgangsmåte
Arbeid alt sammen på bakebordet til en smidig deig. Kna og elt alt.
Sett deigen kaldt en stund.
Rull deigen ut i fingertykke strimler.
Legg lengder ut på en smurt plate.
Pensle med eggehvite og strø perlesukker over.
Stekes i oven på 225 ºC i ca 9,5 minutter.
Skjær kakene i ca. fem cm. lange biter straks de er tatt ut av ovnen.